Grupper

Intresseanmälan görs via följande formulär – forms.gle/PjYpymHfxC8vr94F7

RG Bas

I RG Bas är alla nybörjare från 6 års ålder välkomna. I gruppen tränar vi på grunderna i rytmisk gymnastik vilket innebär kroppskontroll, rörelse till musik, akrobatik, stretch och hantera handredskapen, tunnband, boll, käglor och band. De som tränar i gruppen medverkar på uppvisningar och klubbtävlingar med gemensamma uppvisningsprogram.

RG Fortsättning

I RG Fortsättning går de gymnaster som minst tränat en termin i RG Bas och som vill testa på nya övningar och som på sikt även vill börja tävla utanför klubben. I gruppen får de lära sig individuella program som de från 10 års ålder kan tävla vid klubb- och regiontävlingar.

RG Tävling

I RG Tävling tränar gymnaster från 9 års ålder som vill tävla på regionnivå. För att börja i denna grupp, krävs förkunskaper såsom minst en termin i basgruppen eller likvärdigt. Här att man ingen åldersbegränsning uppåt utan här kan man träna så länge som man önskar.

RG Elit

I RG Elit tränar de gymnaster som vill satsa på sin idrott. De äldsta gymnasterna i denna grupp medverkar på regionala, nationella och internationella tävlingar.

Mestadels bedrivs träningen i Kattegatts Idrottshall men när tillfälle ges, tränar gruppen i Halmstad Arena.

Kontakt

halmstadrg.kontakt@gmail.com

Sociala kanaler